Hårborttagning

Våra behandlingar

Ansiktsbehandling
Hudföryngring
Hårborttagning
Kemisk peeling
Pigmentfläckar
Tandblekning
Permanent hårborttagning med LightSheer


Traditionella tekniker för hårborttagning, som rakning, plockning och krämer ger endast tillfälliga resultat. Euronovakliniken har valt att arbeta med LightSheer diodlaser som är den mest avancerade och vetenskapligt beprövade lasern på marknaden. LightSheer bygger på den senaste medicinska laserteknologin och är speciellt framtagen för behandling av oönskad hårväxt, snabbt och bekvämt. LightSheer är även utrustat med ett unikt kylsystem, godkänt av FDA(Amerikanska Socialstyrelsen), som gör behandlingen behagligare och säkrare.


Hur fungerar hårborttagning med LightSheer?

Vid behandlingen avger LightSheer ett högintensivt laserljus, en unik våglängd som är speciellt anpassad för att söka sig till pigmentet i hårsäcken under huden. Energin från ljuset omvandlas till värme och absorberas av pigmentet i hårsäcken och förstör cellerna.
LightSheer behandlar hundratals hårsäckar samtidigt. På så sätt kan LightSheer effektivt behandla ett område på några minuter jämfört med gamla metoder (t.ex. elektrolys eller diatermibehandling) som behandlar en hårsäck åt gången.
Behandlingen med LightSheer kan vara allt från några minuter till en timme eller mer, beroende på storleken av det område som behandlas.


Vilka områden kan behandlas?

De flesta områden på kroppen kan behandlas: t.ex. ansikte, ben, bikini, rygg, mage, svank, bröst och armhålor.Hur känns behandlingen?

Laserbehandlingen i sig kan ibland orsaka visst obehag. De flesta tål behandlingen väldigt bra, men eftersom vissa områden på kroppen är mer känsliga än andra kan lokalbedövning behöva användas.


Vad händer efter behandlingen?

Efter behandlingen kan en rodnad eller svullnad uppstå på det behandlade området de första dagarna efter behandlingen. Detta försvinner vanligtvis snabbt, ibland redan efter några timmar. Man kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.


Hur många behandlingar behövs?

Hårstrået växer i olika cykler och påverkas mest av lasern när det befinner sig i en aktiv tillväxtfas (kallad anagen). Eftersom alla hårstrån inte befinner sig i denna fas på samma gång är det därför nödvändigt med mer än en behandling för att uppnå bästa resultat.
Det exakta antalet behandlingar som krävs för en permanent hårborttagning beror bl.a. på din hudfärg, hårfärg, tjocklek på håren samt vilket område som ska behandlas. Normalt behövs 3-8 behandlingar.

Som kund hos oss får du alltid information om hur många behandlingar du behöver och vad det kommer att kosta. Vi börjar alltid med att gå igenom de områden du vill behandla och du får tydlig information om hur du ska sköta din hud både före och efter behandling.
Kom och besök oss för en kostnadsfri konsultation.


Före/Efter - Hårborttagning

Prislista - Hårborttagning - Kvinnor
Prislista - Hårborttagning - Män
© Euronovakliniken