Hudföryngring

Våra behandlingar

Ansiktsbehandling
Hudföryngring
Hårborttagning
Kemisk peeling
Pigmentfläckar
Tandblekning
Unna dig en hudföryngring med IPL (skinrejuvenation) utan att slipa eller skada huden.

Alla hudbehandlingar som utförs med IPL kallas skinrejuvenation, så kallad hudföryngring, och används för att ge huden ett fräschare utseende genom att t.ex. ta bort ytliga kärl och solskador.


Hur många behandlingar behövs?

Vi rekommenderar ca 2-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum. En hel ansiktsbehandling tar mellan 30-45 minuter. För att bevara ditt resultat rekommenderar vi 1-2 behandlingar per år.


Vad ska jag tänka på före och efter en behandling?

Ljuset vi använder är helt säkert men för att få så bra effekt som möjligt ska du inte vara solbränd eller ha solat minst 3 veckor före en behandling. Ska du utföra flera behandlingar får du inte sola mellan behandlingarna. Du ska skydda det behandlade området med hög solskyddsfaktor några veckor efter behandlingen.


Vad händer efter behandlingen?

En del märker ingenting direkt efter en behandling. Andra kan känna att det hettar lite i huden och att den känns lite svullen.

Har du behandlat dig för pigmenteringar kan det behandlade området efter några dagar se lite smutsigt ut. Det är pigmentet som kryper upp till ytan där det efter några dagar "lossnar". Har du väldigt mycket pigmentfläckar kan huden kännas lite skrovlig, men efter en till ett par veckor är huden mjuk och fräsch.

Behandlar du dig för kärl eller rodnad får du en liknande reaktion med hetta och svullnad, men utan pigmentavlossning.

Så här går en behandling till

Under själva behandlingen ligger du på en behandlingssäng med skyddsglasögon mot ljuset. Din hud rengörs från ev. smink och smuts och terapeuten lägger på en klar gel. Gelen används till att leda ljuset rätt. Dina individuella inställningar ställs in på IPL maskinen. Sedan behandlar vi området metodiskt och ljuset skjuts ut via en glasprisma som läggs lätt mot huden. Ljuset som träffar huden upplevs som små stick när det omvandlas till värme.

Du är välkommen att komma in på en kostnadsfri konsultation. Vid en personlig konsultation kan vi göra en hudanalys och på så sätt bedöma vilken behandling som passar just dig bäst.

Före/Efter - Hudföryngring

Prislista - Hudföryngring
© Euronovakliniken